Google+ Tilaaminen Takomo Alkutuli - Seppä Eetu Summanen

Yhteystiedot

Seppä Eetu Summanen

0400-152187

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirkkokatu 15

41160 Tikkakoski

 

Paja on auki arkisin klo 9-16.

Kannattaa ottaa yhteyttä ennenkuin pajalla vierailee, että olen varmasti paikalla.

 

Tilaaminen

Tuotteista

Sivuilla nähtävät tuotteet ovat vain murto-osa siitä mihin rauta ja teräs taipuu. Voit myös itse vaikuttaa tuotteiden kokoon, materiaaliin ja pintakäsittelyyn.  Tämän lisäksi valmistamme juuri sinun omaan mieltymykseesi sopivia tuotteita. Nämä voivat olla pienistä koruista portteihin ja kaiteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Tämän lisäksi sepältä onnistuu erilaisten työkalujen kunnostukset, esim rautakankien ja kivipiikkien teroitus ja karkaisu.

Yhteydenotto

Yhteydenotto käy parhaiten sähköpostin tai puhelimen kautta. Suosittelen sähköpostia, koska siihen on helppo liittää kuvana juuri haluamansa tuotteen tai vaikka oman piirroksen. Näin myös sinun yhteystietosi tallentuvat sähköpostiin, kun taas puhelimen päässä minulla ei välttämättä aina ole muistiinpanomahdollisuuksia. Soittaa kuitenkin saa! Pyrin vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.

Myöskin pajalla vierailu onnistuu arkisin. Olen normaalisti klo 9-16 pajalla. Varminta on soittaa etukäteen ja varmistaa, että olen paikalla.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.            0400-152 187

Kirkkokatu 15, 41160 Tikkakoski

Maksutavat ja toimitus

Maksutapoina pääosin toimii postiennakko, käteismaksu tai tilisiirto. Helpoin tapa on tietenkin noutaa tuote pajalta, tällöin käteismaksu tai lasku. Tilisiirto toimii periaatteella: Sovimme tuotteen valmistuksesta, ilmoitan kun tuote on valmis ja lähetän siitä haluttaessa kuvan. Viestissä pistän myös tilitiedot, jonne maksu suoritetaan. Kun maksu näkyy tilillä, laitan tuotteen postin tai matkahuollon kautta matkaan. Ostaja maksaa postimaksut. Voin haluttaessa selvittää maksun suuruuden myös etukäteen.