Takomo Alkutuli

Maksu- ja toimitusehdot

1. Yleistä

Verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat pääasiassa käsityönä taottuja esineitä. Tuotteiden valmistaja ja myyjä on Takomo Alkutuli, y-tunnus 2469532-9. Nämä tilaus- ja sopimusehdot koskevat kaikkia verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia.

2. Tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt nämä ehdot. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, joka sisältää tilauksen tiedot, tilattujen tuotteiden hinnan ja toimituskulut.

3. Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu maksamaan tilauksessa mainitut hinnat ja toimituskulut. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään.

4. Toimitus

Tuotteet toimitetaan Suomessa Postin tai muun sopimamme kuljetuspalvelun välityksellä. Tilauksen toimitusaika on normaalisti 3-5 päivää tilausvahvistuksesta, ellei tuotteen yhteydessä toisin mainita. Veitsien suhteen toimitus on 3-14 päivää, riippuen siitä onko kyseistä mallia varastossa.

5. Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tuotteen koon ja painon mukaan. Toimituskulut ilmoitetaan kassalla ennen tilauksen vahvistamista.

6. Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyjä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

7. Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuskuluista vastaa asiakas, ellei kyseessä ole virheellinen tuote.

8. Reklamaatiot ja takuu

Mikäli asiakas havaitsee tuotteen olevan viallinen tai ei vastaa tilausta, hänen tulee ilmoittaa siitä välittömästi meille sähköpostitse tai puhelimitse. Virheelliset tuotteet voidaan palauttaa ja ne korvataan vastaavalla uudella tuotteella tai palautetaan maksu, mikäli vastaavaa tuotetta ei ole saatavilla.

9. Henkilötietojen käsittely

Asiakkaiden henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.

10. Sovellettava laki ja erimielisyydet

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Mikäli tämä ei ole mahdollista, erimielisyydet ratkaistaan kuluttajariitalautakunnassa tai käräjäoikeudessa.

Näillä ehdoilla varmistetaan selkeä ja turvallinen tilausprosessi verkkokaupassamme.