Takomo Alkutuli

Sivut päivitetty uuteen uskoon

Oli ilo päästä toteuttamaan Takomo Alkutulen sivuja, jotka ovat nyt saaneet uuden ilmeen. Vanhat sivut toimivat moitteettomasti, mutta ne olivat hieman vanhentuneet ja kaipasivat päivitystä, joka vastaisi paremmin nykypäivän vaatimuksia. Uusien sivujen tärkeimpänä lisäyksenä on pian avattava verkkokauppa, joka tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet Seppä Eetu Summasen käden töiden hankintaan.

Mikä muuttui?

  • Uusi ilme: Sivuston visuaalinen ulkoasu on täysin uudistettu, tarjoten käyttäjäystävällisemmän ja selkeämmän kokonaisuuden, joka palvelee paremmin kävijöiden tarpeita.
  • Verkkokauppa: Verkkokauppa on integroitu osaksi sivustoa ja tulee avautumaan lähiaikoina, tarjoten käyttäjille helpon tavan hankkia tuotteita suoraan verkosta.

Sivuston uudistus toteutettiin Takomo Alkutulen tarpeisiin räätälöidysti, keskittyen uuteen ilmeeseen ja laajentamaan palvelutarjontaa. Vastasin projektin teknisestä toteutuksesta ja suunnittelusta.

Jos etsit asiantuntevaa kehittäjää verkkosivuille tai ohjelmistoprojektille, ota yhteyttä! Toteutan räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Katso lisää PWProductions.fi.

Verkkokauppa avataan pian, joten pysy kuulolla!